Onze waarden

Bij Van Vliet Facility Services hechten we grote waarde aan verantwoord ondernemen. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen in de schoonmaakbranche. Ons streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid wordt onderstreept door onze certificeringen, waaronder het keurmerk Schoon en de NEN 4400-1 certificering.

Als houder van het branchekeurmerk Schoon laten we zien dat we voldoen aan de eisen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit keurmerk is een erkenning van onze inzet om op een professionele en duurzame manier schoonmaakdiensten te leveren.

Daarnaast zijn we ook trots op onze NEN 4400-1 certificering. Deze certificering bevestigt dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van personeelsadministratie, loonbetalingen en afdrachten aan de Belastingdienst en sociale verzekeringsinstanties. Het is een garantie voor onze klanten dat ze samenwerken met een betrouwbare en solide partner.

Bij Van Vliet Facility Services streven we niet alleen naar schoonmaak van hoge kwaliteit, maar ook naar een positieve impact op mens en milieu. We zijn voortdurend bezig met het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het stimuleren van duurzame praktijken. We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en implementeren efficiënte schoonmaakmethoden om verspilling te verminderen.

Verantwoord ondernemen zit verweven in alles wat we doen. We investeren in de ontwikkeling en opleiding van ons personeel, stimuleren diversiteit en inclusiviteit, en streven naar eerlijke en transparante samenwerkingen met zowel onze klanten als onze medewerkers.

Kies voor Van Vliet Facility Services en kies voor een partner die niet alleen uitstekende schoonmaakdiensten levert, maar ook uw waarden en normen deelt. Samen zorgen we voor een schone en duurzame toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Van Vliet Facility Services kan bijdragen aan uw schoonmaakbehoeften, terwijl we samen streven naar een verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam